Klant worden

Confortluxe, de toonaangevende naam in kwalitatieve meubels. We zijn op zoek naar gepassioneerde partners die onze missie delen om de pracht van ons vakmanschap naar België, Frankrijk, Spanje, Italië en verder te brengen. Bent u klaar om samen met ons te groeien en een succesvolle distributiepartner te worden?

Malibu – 3210+5000+5601 – Adore Hunter

Gevarieerd assortiment

Bij Confortluxe zijn we toegewijd aan het creëren van hoogwaardige meubelstukken die perfect passen bij de smaak en behoeften van klanten in heel Europa. Met een gevarieerd assortiment van tijdloze klassiekers en eigentijdse ontwerpen, bieden we de perfecte oplossing voor elke levensstijl. Nu nodigen we u uit om deel uit te maken van ons succesverhaal als distributeur.

Futura – 2,5RR + 2seater Fixed – Dayton Tabacco
Futura – 2,5RR + 2seater Fixed – Dayton Tabacco

Waarom Partner worden met Confortluxe?

Hoogwaardige Producten
Onze meubels worden vervaardigd met de grootste zorg en aandacht voor detail. Ze zijn vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Divers Assortiment
Ons uitgebreide assortiment omvat meubels voor woonkamers, slaapkamers, eetkamers en nog veel meer. Met verschillende stijlen en designs is er voor elk wat wils.

Sterk Merkimago
Confortluxe heeft een gevestigd merkimago dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl. Als distributeur profiteert u van dit sterke merk.

Ondersteuning en Training
We bieden uitgebreide ondersteuning en training om u te helpen bij het opzetten en uitbreiden van uw distributieactiviteiten.

Samenwerking en Groei
We zien onze distributeurs als partners in succes. Samen streven we naar groei en uitbreiding in de markt.

Hoe wordt u een klant?

Het proces om klant te worden bij Confortluxe is eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen via het onderstaande formulier om uw interesse kenbaar te maken. Ons toegewijde team zal dan contact met u opnemen om verdere details te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonlijke gegevens

Naam*

Bedrijfsgegevens

Adres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.